Prenatalne Żelki DHA o Smaku Truskawkowo-Pomarańczowym 27 sztuk Nordic Naturals

Prenatalne Żelki DHA o Smaku Truskawkowo-Pomarańczowym 27 sztuk Nordic Naturals

£21,99
Marka: Nordic Naturals   |   EAN: 768990017551   |   Termin ważności: 2027-04-30
48h shipping

Prenatalne Żelki DHA o Smaku Truskawkowo-Pomarańczowym 27 sztuk Nordic Naturals: smaczny sposób na suplementację kwasów tłuszczowych omega-3

Prenatalne Żelki DHA o Smaku Truskawkowo-Pomarańczowym 27 sztuk Nordic Naturals to prenatalne żelki DHA o pysznym truskawkowo-pomarańczowym smaku, opracowane specjalnie w celu wspierania rozwoju mózgu płodu i zdrowia matki podczas ciąży i karmienia piersią. Te miękkie żelki do żucia dostarczają niezbędnego DHA z oleju rybnego w przyjemnej formie, która jest łatwa do przyjęcia. Przyjemny truskawkowo-pomarańczowy smak sprawia, że codzienna suplementacja jest czymś, na co czeka się z niecierpliwością, pomagając zapewnić zarówno matce, jak i dziecku ważne kwasy tłuszczowe omega-3 potrzebne do optymalnego rozwoju.

Prenatalne Żelki DHA o Smaku Truskawkowo-Pomarańczowym 27 sztuk Nordic Naturals Kluczowe korzyści:

- Wspomaga rozwój mózgu i wzroku płodu.

- Pyszny truskawkowo-pomarańczowy smak zapewnia przyjemne spożycie.

- Miękka forma gumy do żucia idealna dla kobiet w ciąży.

- Dostarcza DHA niezbędnego dla zdrowia matki i niemowlęcia.

- Wspomaga ogólne samopoczucie w okresie prenatalnym i poporodowym.

- Łatwa w przyjmowaniu alternatywa dla kapsułek lub płynów.

Fakty żywieniowe Prenatalne Żelki DHA o Smaku Truskawkowo-Pomarańczowym 27 sztuk Nordic Naturals

Ilość
na porcję
%RI*
Kalorie 42 kJ / 10 kcal
Tłuszcz ogółem 1 g 1%
Węglowodany ogółem 1 g 1%
Cukry ogółem 0 g
Zawiera 0 g cukrów dodanych 0%
Alkohol cukrowy 1 g
Witamina D3 (cholekalcyferol) 10 µg 67%
Sód 10 mg 1%
Omega-3 ogółem 600 mg
EPA (kwas eikozapentaenowy) 145 mg
DHA (kwas dokozaheksaenowy) 355 mg

*Procentowe dzienne wartości oparte są na diecie 2000 kalorii. Państwa dzienne wartości mogą być wyższe lub niższe w zależności od zapotrzebowania na kalorie.

Składniki: Witamina D3 (cholekalcyferol), Sód

Inne składniki: Oczyszczony olej z ryb głębinowych (z sardeli i sardynek), woda oczyszczona, ksylitol, sorbitol, żelatyna rybna (z pangi pasiastej i tilapii), glicerol, cytrynian sodu, naturalne aromaty, kwas cytrynowy, guma arabska, kwas askorbinowy, ekstrakt z papryki (dla koloru), ekstrakt ze stewii (glikozydy stewiolowe), cholekalcyferol.

Ostrzeżenia: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego. Nie przyjmować, jeśli plomba zabezpieczająca jest uszkodzona lub jej nie ma. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Proszę skonsultować się z lekarzem przed zażyciem tego produktu, jeśli cierpią Państwo na znane schorzenia, przyjmują leki (w tym leki rozrzedzające krew) lub są uczuleni na jod.

Ostatnio przeglądane

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Zobacz także