Nordic Omega-3 82mg Mandarynkowe Przysmaki 120 żelków Nordic Naturals

Nordic Omega-3 82mg Mandarynkowe Przysmaki 120 żelków Nordic Naturals

£30,99
Marka: Nordic Naturals   |   EAN: 768990301315   |   Termin ważności: 2027-05-31
48h shipping

Nordic Omega-3 82mg Mandarynkowe Przysmaki 120 żelków Nordic Naturals: smaczny sposób na suplementację kwasów tłuszczowych omega-3

Nordic Omega-3 82mg Mandarynkowe Przysmaki 120 żelków Nordic Naturals to żelki omega-3 o smaku mandarynkowym dostarczające 82 mg kwasów omega-3 na porcję, oferujące pyszny i zabawny sposób na suplementację niezbędnych kwasów tłuszczowych. Te miękkie, nadające się do żucia żelki dostarczają korzyści płynących z oleju rybnego w przyjemnej formie, która spodoba się zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Wspaniały mandarynkowy smak i konsystencja żelków sprawiają, że suplementacja kwasami omega-3 jest czymś, na co czeka się z niecierpliwością, wspierając serce, mózg i ogólny stan zdrowia poprzez codzienne smaczne przekąski.

Nordic Omega-3 82mg Mandarynkowe Przysmaki 120 żelków Nordic Naturals Kluczowe korzyści:

- Wspomaga zdrowie układu krążenia i mózgu.

- Pyszny mandarynkowy smak bez rybiego posmaku.

- Zabawny format żelków do żucia ułatwia suplementację.

- Dostarcza niezbędnych kwasów tłuszczowych EPA i DHA.

- Przyjemny zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.

- Wspomaga ogólne dobre samopoczucie i witalność.

Fakty żywieniowe Nordic Omega-3 82mg Mandarynkowe Przysmaki 120 żelków Nordic Naturals

Ilość
na porcję
%RI*
Kalorie 105 kJ / 25 kcal
Kalorie z tłuszczu 0 kcal
Tłuszcz ogółem 0 g 0%
Sód 10 mg 1%
Węglowodany ogółem 5 g 2%
Cukry 4 g
Omega-3 ogółem 82 mg
EPA i DHA ogółem (kwas eikozapentaenowy i kwas dokozaheksaenowy) 68 mg

*Procentowe dzienne wartości oparte są na diecie 2000 kalorii. Państwa dzienne wartości mogą być wyższe lub niższe w zależności od zapotrzebowania na kalorie.

Składniki: Sód, całkowite EPA i DHA (kwas eikozapentaenowy i kwas dokozaheksaenowy)

Inne składniki: cukier, syrop z tapioki, woda oczyszczona, olej rybny (z sardeli i sardynek), porcynelina, naturalny aromat mandarynkowy (w oleju słonecznikowym), kwas fumarowy, kwas cytrynowy, sok owocowy i warzywny (barwnik), pektyna.
Bez glutenu, pochodnych mleka, sztucznych barwników i aromatów.

Ostrzeżenia: Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego. Nie przyjmować w przypadku naruszenia lub braku plomby zabezpieczającej.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Zobacz także